Звезда отказала учешће на турниру у Ваљеву

57

Рукометни клуб Црвена звезда био је приморан да одустане од наступа на традиционалном меморијалном турниру „Никола Јевремовић Гужва“ у Ваљеву због болести и повреда великог броја играча.

У изјави за портал Моја Црвена звезда, тренер Ненад Перуничић објаснио је ситуацију у којој се екипа налази пред почетак другог дела шампионата:

Нама је јако жао што смо приморани да откажемо учешће у Ваљеву. Волимо да играмо у Ваљеву и на турниру у част бившег тренера. Жао нам је и због наших навијача и што нећемо бити у могућности да бранимо трофеј. Једноставно, имамо великих проблема са болести и повредама играча, а наставак сезоне је следеће недеље. Планирали смо турнир у склопу припрема, али нисмо у могућности да дођемо, на жалост.

Црвено-бели су претходног викенда заузели друго место на меморијалном турниру „Драган Ранковић“ у Београду. У полуфиналу су савладали Партизан, али је Војводина била прејака дан касније у мечу за трофеј. Звезда ће следеће недеље у првом такмичарском сусрету у 2015. години дочекати Југовић из Каћа, који је јесењи део завршио као лидер на табели.

Претходни текстЦрвена звезда славила против Младог радника
Следећи текстБез Луковића у наставку припрема