Преподневни тренинг, у 17 часова против Толмина

59

У среду, 21. јануара, у Копру су настављене припреме црвено-белих.

Играчи су дан започели полусатним радом у теретани. На програму су биле вежбе снаге, а затим се мало пре 10 часова изашло на помоћни терен стадиона Боњифика. Фудбалере је дочекало облачно и прохладно али ипак пријатно време за рад. Иако их поподне очекује прва припремна утакмица, сви су, изузев Петковића и Лазића (стомачни проблеми) одрадили тренинг пуном паром.

Започело се кратким трчањем кроз и преко препрека где се тражила живост и убрзање. Једном групом играча командовао је помоћни тренер Драган Шарац, а другом тренер Небојша Милошевић.

Наставило се са вежбом пас игре, мало додира и прецизност било је оно што се тражило од играча. Без обзира на поподневни меч тек је следио најтежи део тренинга. Трчале су се деонице од 60 метара, у нешто лакшем ритму јер је Ненад Лалатовић наглас бројао до 15 за свако понављање. А понављања је било много. Ипак, тренер је захтевао само ритам и концетрацију, полазак на знак пиштаљке и не претерано форсирање.

Оно право тек следи, јер се од 17 часова на стадиону Анкарана игра прва утакмица у овом делу припрема. Противник је словеначки друголигаш Толмин, а шансу ће (по једно полувреме) добити сви првотимци.

 

Претходни текстОдбојкаши желе још један тријумф против Капошвара
Следећи текстЗвезда гостује у Каталонији