И навијачи московског Спартака се сећају Марка

50

Сећање на Марка Ивковића живи. И ван граница Србије. Недавно смо били сведоци веома емотивног геста навијача Олимпијакоса приликом утакмице између Црвене звезде и тима из Пиреја у Евролиги. Капитену београдских црвено-белих Луки Миторвићу уручен је Олимпијакосов дрес на коме је писало – МАРКО ИВКОВИЋ и велики букет цвећа. То није било све пошто се на трибини где су били смештени навијачи Олимпијакоса развила велика застава са Марковим ликом и транспарент на коме је писало: ЈАГОДА ЖИВИШ, ЗАУВЕК СА НАМА.

Ништа мање дирљив био је и гест навијача Спартака из Москве који су такође у братским односима са Звездиним навијачима. Наиме, двадесетак навијача московског клуба је пре неколико дана посетило амбасаду Србије у Москви испред које су палили свеће за трагично настрадалог Марка Ивковића и породици упутили новчану помоћ у износу од 540 евра.

Изјаве саучешћа и поруке подршке Марковој породици пренео је први саветник амбасаде Републике Србије у Москви Момчило Зековић. Породица Марка Ивковића том приликом изразила је велику захвалност навијачима Спартака за гест који је свакако вредан пажње.

Претходни текстМлади ватерполисти први на турниру у Словенији
Следећи текстЛуковић и Анђелковић потписали