Лазић: Циљ се зна – победа

23

Кошаркаши Црвене звезде Телеком ће последњи меч у 2014. години одиграти против Цибоне. Дуел 15. кола АБА лиге са загребачким Вуковима заказан је за суботу у дворани Пионир са почетком у 17 сати.

Улазнице за овај меч од петка се могу купити на свим пословницама Евентима (ТЦ Ушће, Комбанк арена, Дом омладине, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије), а на дан утакмице карте ће се продавати на билетарници Пионира од 13 сати па све до почетка меча.

После променљивих игара на старту регионалног такмичења Цибона је успела да консолидује своје редове и евидентно је да су у успону форме. Како време одмиче Загрепчани играју све боље о чему најбоље сведочи податак да су у последњих пет утакмица АБА лиге забележили исто толико победа – почиње причу Бранко Лазић.

Борбени бек црвено-белих истиче да Звезда жели победом да заврши календарску 2014. годину:

Наш циљ у овом мечу се добро зна, а то је победа. Налазимо се у заиста пакленом ритму утакмица, али силно желимо да наставимо победнички низ. Потрудићемо се да наметнемо наш препознатљив ритам игре, са акцентом на јакој одбрани. Цибона има веома искусан састав. Кус и Розић су годинама у клубу, а са доласком Маркоте и Илијевског добили су додатни квалитет и сигурност и игри – упозорава Лазић.

Подршка навијача и у овом мечу биће веома важна:

Позивам навијаче да у што већем броју дођу у дворану Пионир и помогну нам да забележимо још једну победу. Њихова подршка нам много значи и даје посебну енергију. Ми ћемо се са наше стране потрудити да пружимо још једну добру партију и даћемо максимум да 2014. годину завршимо тријумфално – закључио је Лазић.

Црвена звезда је поносни власник рекорда по броју узастопних победа од старта овосезонског регионалног такмичења. Црвено-бели су уписали 14 узастопних тријумфа, а евентуалном победом против Цибоне могли би да изједначе још један рекорд АБА лиге. Ради се о рекорду Партизана који је у сезони 2007/2008 имао 15 победа у низу.

Претходни текстЦрвена звезда се пласирала у полуфинале Купа
Следећи текстХумани ветерани