Трнић: Да тријумфом дочекамо Нову годину

70

Након победе у првом мечу четвртфинала Купа Србије против Јединства (СП), одбојкашице Црвене звезде већ у четвртак, 25. децембра очекује реванш у „Шумицама“.

Црвено-беле су тријумфовале у Старој Пазови са 1:3, по сетовима 25:23, 22:25, 23:25 и 13:25, после 102 минута игре.

Блокер Црвене звезде Јелена Трнић очекује да ће наша екипа забележити још један тријумф и тако обезбедити пласман на Финални турнир Купа Србије.

Мислим да неће бити већих проблема. Надам се да ћемо питање пласмана на Финални турнир решити што пре и да ћемо у лепом расположењу дочекати Нову годину, како би сконцентрисане ушле у други део сезоне – изјавила је Трнићева.

Звездине даме су у Старој Пазови изгубиле први сет, али потом освојају наредна три и тако долазе до веома значајне победе.

Утакмица у Старој Пазови је била тешка за нас. У првом сету се нисмо снашле и тај сет су добиле одбојкашице Јединства. Међутим, након тога смо успоставили неку нашу игру, па није било већих проблема. Верујем да ће нам сутра у Шумицама бити још лакше.

Здравствено стање наших одбојкашица је све боље и боље. Љубица Кецман се потпуно вратила у први тим.

Љубица се потпуно вратила у строј и играла је доста добро. Полако се враћа и Николина, мада је још увек у фази опоравка. Све више тренира са лоптом, све више удара, па се надамо да ћемо од почетка следеће године моћи и на њу потпуно да рачунамо – закључила је Јелена Трнић.

Реванш утакмица четвртфинала Купа Србије између Црвене звезде и Јединства из Старе Пазове је на програму у четвртак, 25. децембра од 18 часова у дворани СЦ Шумице у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Горан Градински и Владимир Симоновић.

По пропозицијама такмичења у Купу Србије, у случају да обе екипе остваре по једну победу, пласман у полуфинале ће изборити екипа која има бољи сет количник. Уколико је сет количник идентичан, пласман на Финални турнир ће изборити екипа која има бољи поен количник (појединачно за сваку утакмицу). У случају да је и поен количник идентичан о пласману у полуфинале ће одлучити “златни сет”.

Претходни текстЦрвено-беле славиле у Старој Пазови
Следећи текстЗвезда силовита у Софији