Признања „бронзаним“ џудистима Црвене звезде

106

Спортско друштво Црвена звезда доделило је признања џудистима који су освојили бронзану медаљу на Европском клупском првенству у Холандији протеклог викенда.

Генерални секретар СД Црвена звезда Игор Милојевић поздравио је освајаче бронзане медаље.

Велика ми је част и задовољство да испред Спортског друштва Црвена звезда поздравим освајаче бронзане медаље на Европском клупском првенству. Џудисти су свим звездашима улепшали новогодишње празнике и обрадовали нас још једним европским признањем. Дали су нам подстрек да Црвена звезда у будућности, као што смо на почетку ове године и рекли, за једну лепу и одличну перспективу рада – рекао је Игор Милојевић, а потом је додао:

У име свих звездаша желим да вам се захвалим на историјској победи. Имам ту част да у име Спортског друштва Црвена звезда предам плакете „70 година радости“. Надам се да ће вам оне дати подстрек да и у будућности правите врхунске резултате и да добијемо освајаче олимпијских медаља испред Црвене звезде – истакао је Милојевић.

Генерални секретар Црвене звезде је потом уручио плакете „70 година радости“ Страхињи Бунчићу, Предрагу Николајевићу, браћи Стефану и Немањи Мајдов, Бојану Дошену, Дмитрију Герасименку и тренеру Андрији Ђуришићу.

Присутне је након свечане доделе признања поздравио председник Џудо клуба Црвена звезда Стојан Вујко.

Прво бих желео да се захвалим нашим спортистима, нашим џудистима. Хтео бих да напоменем да је 2014. година за нас била свакако историјска. Ове године смо постигли значајне резултате, а то је почело сребрном медаљом коју је освојио Стефан Мајдов на Олимпијским играма младих. Успеси су се наставили на Европском првенству за јуниоре када је Немања Мајдов освојио прво место, а СТефан треће. Као круна свега је дошло треће место на Европском клупском првенству – рекао је Вујко.

Уследило је заједничко фотографисање, а потом су џудисти Црвене звезде заједно уживали у слављеничкој торти.

Претходни текстЗвезда силовита у Софији
Следећи текстСаопштење ФКЦЗ поводом приватизације