Ковачевић: Извукли смо најтежег могућег ривала

28

Одбојкашице Црвене звезде у уторак, 23. децембра играју први меч четвртфинала Купа Србије против Јединства у Старој Пазови.

Црвено-беле су у осмини финала Купа савладале Јагодину на гостовању 0:3, по сетовима 21:25, 11:25, 15:25, док је Јединство истим резултатом било боље од Таково Звезде Хелиос 0:3, по сетовима 13:25, 9:25, 21:25.

Жреб је био немилосрдан према црвено-белим дамама које су добиле најтежег могућег ривала из другог шешира.

Сигурно је да смо добили најтежег противника од екипа из другог шешира. Са Јединством смо ове сезоне одиграли три пријатељске и једну званичну утакмицу и све су дуго трајале. Три пријатељске смо одиграли у пет сетова, а последњу у првенству смо одиграли у четири сета, тако да ни сада неће бити нимало лако. Мада, свакако да нам је циљ пролаз међу четири екипе и пласман на финални турнир Купа Србије – изјавио је тренер Црвене звезде Бранко Ковачевић.

После доста здравствених проблема полако се комплетира састав Црвене звезде.

Здравствено стање у тиму је све боље и боље. Комплетирамо се полако. Екипи се прикључила и Николина лукић, мада није потпуно спремна. Адела Хелић је била мало болесна, сада је већ доста боље – закључио је ковачевић.

Први меч четвртфинала Купа Србије између Јединства и Црвене звезде на програму је у уторак, 23. децембра у Хали спортова у Старој Пазови од 19 часова. Правду на овом мечу делиће Борис Коларевић и Анђелко Поповић.

Реванш сусрет четвртфинала ће се играти већ за два дана, у четвртак 25. децембра од 18 часова у дворани СЦ Шумице у Београду. Одбојкашице Црвене звезде бране трофеј освојен у фебруару ове године када су у финалу у Старој Пазови савладале Партизан Визуру са 3:2, по сетовима 21:25, 25:22, 25:13, 17:25 и 15:13.

Претходни текстЗвездин Новогодишњи пакет улазница
Следећи текстКобиљски: Немамо права на грешку