Тријумф Аруновићеве на „Трофеју Београда“

41

Наша Зорана Аруновић победила је на 39. Интернационалном првенству Београда.

У основном делу Зорана је била сјајна са 389 кругова и као друга ушла у финале иза Бугарке Гроздеве (390). Јасна Шекарић је са 378 кругова, колико је вредело финале, испала због мањег броја унутрашњих центара. Аруновићева је четири дијаболе пре краја финала имала 1,2 круга предности, а пред последње две дијаболе 1,8 кругова више од Украјинке Каминске. Бацарашкина је заузела треће место а Аруновићева је ставила тачку на златно финале са 203,3 круга, само 0,3 круга мање од државног рекорда Бобане Великовић постигнутог на “ВН Београда“ прошле године.

Аруновићева је добила много честитки и за сјајан основни резултат. Њен тренер Јелена Аруновић је рекла да јој је ово трећи пут у овој сезони да је постигла 389 кругова (Бели Манастир, Сексард, Београд):

Четврту недељу намештамо рукохват на пиштољу и прибојавала сам се како ћу гађати у финалу. Основни део је био одличан, то ме је мало умирило и у финалу је било добро, са резултатом до 203,3 круга на сваком Светском купу бих била прва или друга. То је само 0,5 кругова мање до светског рекорда – истакла је Зорана Аруновић која је и прошле године победила на “Трофеју Београда”.

У недељу је “Велика награда Београда” у апсолутној конкуренцији.

Претходни текст„Power beat“ слушалице за Звездине кошаркаше
Следећи текстРадоњић: Мотивација не изостаје ниједног тренутка