„Power beat“ слушалице за Звездине кошаркаше

42

Продавница „iStyle“ на другом спрату ТЦ Ушће била је премала да прими све оне који су желели изблиза да виде првотимце Црвене звезде Телеком који су били у посети овом специјализованом шопу за продају „Apple“ уређаја. Лука Митровић, Бобан Марјановић, Бранко Лазић, Немања Дангубић, Јака Блажич, Маркус Вилијамс, Чарлс Џенкинс и Маик Цирбес изазвали су праву пометњу и опште одушевљење међу навијачима црвено-белих који су пожелели да од својих љубимаца добију аутограм или фотографију за успомену.

Како је уопште дошло до идеје да Звездини кошаркаши буду гости „iStyle“ продавнице објаснио нам је Чарлс Џенкинс:

Маркус Вилијамс и ја смо у уторак дошли са намером да купимо нове слушалице. Када смо ушли у ову продавницу менаџер нас је препознао и предложио да будемо њихови гости, а да ће нам они за узврат поклонити слушалице. Желели су да нас на неки начин награде за одличне партије које пружамо ове сезоне. Мало је рећи да смо били одушевљени и зато смо данас овде – рекао је Џенкинс.

Осморица кошаркаша Црвене звезде на поклон је добило најновије слушачице „Power beat 2 by Dr Dre“, док су сви посетиоци били награђени са 20 одсто попуста. С обзиром на поклон који су добили музика је била тема нашег разговора:

Музика је за мене слободно могу рећи нека врста мотивације пре сваке утакмице – почиње причу Јака Блажич:

Кад ми је досадно, када сам љут или тужан увек слушам музику. Одмах постанем боље воље, брзо се уз музику орасположим. Што се тиче музичких жанрова, волим практично да слушам све и то само зависи од расположења – каже Блажич и додаје:

Поклон који смо добили је сјајан. Сада ћу са овим новим слушалицама моћи да слушам музику без кабла и биће то право уживање. Много леп гест, нема шта.

На питање ко је најбољи певач у тиму, Блажич је без размишљања одговорио:

Чарлс Џенкинс.

Овај одговор нас је навео да разговор наставимо управо са америчким интернационалцем:

Музика ми заиста много значи. Она у ствари контролише моје расположење у значајној мери. Ујутру кад се пробудим волим да слушам нешто опуштајуће, али зато пред утакмицу волим мало тврђи звук, нешто што ће да ме покрене и раздрма, док пред спавање волим да слушам нешто што ми разбистри мисли. Моји саиграчи често пута могу да ме чују јер знам понекад јако гласно да певам. Мислим да сви знају колико сам узбуђен што сам добио овај нови пар слушалица – рекао је Џенкинс.

Американац нам је потом открио шта највише воли да слуша:

Реп, амерички блуз, а од прошле сезоне сам уз Демаркуса Нелсона заволео да слушам и џез.

А омиљени музичар?

Ух човече, превише их има. Не бих могао да изаберем само једног. То су „Rick Ross“, „Jay“ З, а у Београду сам јако много почео да слушам „Sade“. Волим „Maroon 5“, стару реп школу. Тренутно ми је омиљена песма „Animal – Maroon 5“.

Када смо пожелели да проверимо Јакине наводе и од њега сазнамо ко је најбољи певач у екипи. Џенкинс је рекао:

Ја – насмејао се Џенкинс, а када смо му рекли да је то исто рекао и Блажич, Чарлс је додао:

То је зато што ја највише певам, мада и Боби уме често да запева. Искрено, желео бих да научим да свирам неки иструмент. Као мали сам свирао гитару, али то је било јако давно, сада бих можда волео да научим да свирам клавир – закључио је Џенкинс.

Претходни текстУбедљив пораз Звезде
Следећи текстТријумф Аруновићеве на „Трофеју Београда“