Црвено-бели убедљиви против Модриче

31

Црвена звезда је била убедљива на пријатељском мечу у Републици Српској. Црвено-бели су савладали Модричу-Максиму са 1:7.

За Црвену звезду су на овом мечу наступили: Тркуља, Планић, Јовановић, Мбођ, Антић, Гогић, Грујић, Ристић, Катаи, Гаврић и Деспотовић.
Натопљен терен није пружао играчима прилику за лепу игру, али и поред тога, виђено је много голова и још више шанси. Разлика у квалитету била је приметна, и Црвеној звезди није било тешко да забележи убедљиву победу. Стрелци у првих 45 минута били су два пута Горан Гогић, Богдан Планић, Ђорђе Деспотовић и Ненад Гаврић за Црвену звезду, док је једини гол за домаћина дело Радића.
У наставку утакмице, шансу су у Црвеној звезди добили и Манојловић, Стојановић, који је играо на позицији десног бека, Јокић, Туфегџић, Караклајић, Ђуровић и Енрике, фудбалер који се од данас налази на проби у нашем клубу. Још два гола постигла је Звезда у другом полувремену. Најпре је Јокић у 52. минуту повисио на 6:1, а коначан резултат поставио је Лазар Ђуровић, млади нападач нашег тима који је на тај начин постигао први гол за сениорски тим Црвене звезде.
Поред седам голова које су постигли, фудбалери Црвене звезде су чак три пута погађали и пречку. Била је то добра провера за играче Ненада Лалатовића, који ће након ове утакмице отићи на одмор.

Претходни текстРадоњић: Меч у Пиреју је награда и школа
Следећи текстЧовић: Казна независног судије је срамна