Звезда у петак доечкује Колубару

35

У оквиру 8. кола Винер Штетише лиге одбојкашице Црвене звезде ће угостити последњепласирану Колубару из Лазаревца.

Црвено-беле се налазе на другом месту на табели са 14 бодова, колико имају и НИС Спартак и Јединство из Старе Пазове. У претходном колу савладале су управо Јединство у гостима са 1:3 и тако су избиле на другу позицију. У досадашњем току шампионата забележиле су пет победа и два пораза.

Наше одбојкашице су у међувремену одиграле и двомеч у шеснаестини финала Купа ЦЕВ против словеначког Калцит Камника и оба дуела су решиле у своју корист. У Словенији је било убедљивих 3:0, а у Шумицама су црвено-беле славиле резултатом 3:1. У завршници меча у Београду повредила се Љубица Кецман која ће највероватније пропустити дуел са Колубаром, баш као и Николина Лукић која се већ дуже време налази на листи повређених.

Одбојкашице Колубаре ове сезоне бележе лоше резултате. У првих седам кола нису освојиле ниједан бод, а нису успеле ни сет да упишу на свој конто. Главни су кандидат за напуштање Wиенер Стадтисцхе лиге.

Утакмица 8. кола између Црвене звезде и Колубаре је на програму у петак, 5. децембра од 17 часова у дворани СЦ Шумице. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Јована Вуковић и Милан Милошевић.

Претходни текстКарте за Младост – Црвена звезда
Следећи текстМарјановић: Победнички низ ствара самопоуздање