Светозар Мијаиловић кандидат за председника

45

УО ФК Црвена звезда одржао је у четвртак, 4. децембра 2014. године, у Београду, 60. редовну седницу.

Једина тема ове седнице била је избор кандидата за предстојеће председничке изборе у ФК Црвена звезда.

Управни одбор је, на предлог свог члана, Зорана Башановића, кандидовао Светозара Мијаиловића за предстојеће изборе за председника ФК Црвена звезда, који ће се одржати 10. и 11. децембра.

Урправни одбор је упутио предлог председнику Скупштине ФК Црвена звезда за одржавање седнице највишег тела клуба 21. децембра у 12 часова у Медија центру стадиона Црвена звезда.

По завршетку управног одбора, медијима се обратио предлагач и члан УО Зоран Башановић:

Драго ми је да је мој предлог једногласно прихваћен и да је Светозар Мијаиловић кандидат Управног одбора за будућег председника. Светозар Мијаиловић је на месту председника Скупштине клуба имао изузетне резултате, стручан је и коректан човек који дуго обавља високе функције у ФК Црвена звезда. Морам да истакнем, како не би било више медијских манипулација, да се господин Петар Шкундрић није ни кандидовао за председника клуба. Он је председник спортског друштва  Црвена звезда и пуно је помогао клубу, што ће чинити и даље. Као и сви ми, господин Шкундрић је такође задовољан предлогом да Светозар Мијаиловић буде кандидат Управног одбора – рекао је Зоран Башановић.

Претходни текстСвесни смо њихове снаге, али и наших могућности
Следећи текстВелики преокрет и победа црвено-белих у Финској