Лалатовић: Задовољан сам само победом

48

Након утакмице са ОФК Београдом, шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, изјавио је:

Могу бити задовољан само победом, али не и игром. Ушли смо у утакмицу некако смушено. Једино битно је да смо се вратили после њиховог гола, али можемо и морамо много боље од овога. Има и позитивних ствари. Рецимо, Марко Грујић. Он дечко феноменално тренира и зато сам желео да му дам шансу. За њега је много битно што игра у Колубари, што има минуте иза себе. Одличан је играч. У пар наврата је погрешио у пасу, али је показао да можемо на њега озбиљно да рачунамо – рекао је Лалатовић.

Храбар потез шефа струке црвено-белих се исплатио. И док је Ристић већ „искусан“, Марко Грујић и Вукашин Јовановић забележили су први сениорски наступ од првог минута.

У првих десетак минута ми је било много тешко на терену, као да нисам био добро загрејан. Касније, мислим да сам се доста поправио, али свакако да ми је најважнији суд тренера Лалатовића. Постигли смо погодак у раној фази меча, међутим, мислим да нисмо одиграли добро, да смо стајали далеко од играча и да нисмо били агресивни. Противник је успео да изједначи, али и поред тога нисмо дозволили ново изненађење и преко Деспотовића смо уписали нова три бода. Mени овај сусрет много значи, и надам се да ћу у пролећној полусезони имати још већу минутажу. Победу бих желео да посветим мојој најбољој другарици, Анастасији Стајић, трагично настрадалој у саобраћајној несрећи прошле недеље – рекао је Грујић.

И Вукашин Јовановић није задовољан издањем екипе, али такође наглашава да је победа најважнија.

Велико ми је задовољство што сам са својим доскорашњим саиграчима из Омладинске школе данас играо за први тим. Са Грујићем и Ристићем се одлично познајем и заиста сам пресрећан због шансе коју нам је шеф указао. Мислим да ће се из овог сусрета памтити само победа, јер смо и поред рано постигнутог гола дозволили ривалу да се врати у меч и изједначи. Печник је након тога имао одличну прилику, тргли смо се и што је најважније успели да славимо. Очекује нас до краја полусезоне сусрет против Младости у Лучанима. Тај меч морамо да победимо како бисмо у добром расположењу отишли на паузу. На пролеће верујем да ћемо бити много бољи, да ћемо се додатно уиграти и упознати и наравно одбранити титулу – истакао је Вукашин Јовановић.

Претходни текстТријумф црвено-белих против „романтичара“
Следећи текстШабац изненадио црвено-беле