Ковачевић: Очекујем да подигнемо ниво игре

33

Пред одбојкашицама Црвене звезде је још једна тешка утакмица. У дворану Спортског центра Шумице на мегдан црвено-белима долази екипа НИС Спартака из Суботице.

Након велике борбе против Динама из Панчева у првом колу Винер Штетише лиге и победе од 3:2, уследио је пораз од Визуре у Новом Београду резултатом 0:3. Сада изабранице Бранка Ковачевића очекује још један велики испит против Суботичанки.

Сусрет две екипе које претендују на највиши пласман ове сезоне. Спартак се доста појачао у овом прелазном року. У току припремног периода смо одиграли три утакмице. Два пута је био успешнији Спартак. На Меморијалном турниру „Драган Шакота – Шале“ ми смо победили релативно лако. Пријатељске утакмице су једно, а мечеви за бодове су нешто сасвим друго. Очекујем пре свега да подигнемо ниво наше игре, да одиграмо боље него у прве две утакмице. Наравно, идемо на победу – изјавио је тренер Црвене звезде Бранко Ковачевић.

НИС Спартак је стартовао тријуфмом од 3:0 против Крагуја, а онда је доживео пораз на свом терену од Железничара из Лајковца у пет сетова, што је за многе било изненађење.

Гледали смо ту утакмицу, пошто у наредна два кола играмо са Спартаком и Железничаром. Железничар је добио два велика појачања у Тамари Ракић и Ивани Нешовић. Тако да изненађење јесте, али по ономе што смо видели и није неко велико – истиче Ковачевић.

Капитен тима Јулија Миловитс очекује добру партију и тријумф Црвене звезде.

Против Визуре смо добро одиграли прва два сета. Вратила се и Адела у тим. То је оно на чему можемо да градимо игру и шта можемо да искористимо у следећем мечу. Играли смо са Спартаком у припремном периоду тако да их добро познајемо. Играмо пред нашом публиком што ће бити наша предност. Имамо велику жељу да покажемо шта знамо и видећемо… Заиста очекујем добру игру мог тима, да спроведемо у дело оно што смо радили на тренингу и да победимо – рекла је Јулија Миловитс.

Утакмица 3. кола Винер Штетише лиге између Црвене звезде и НИС Спартака је на програму у петак, 31. октобра од 18 часова у дворани СЦ Шумице у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Борис Коларевић и Ненад Давидовић.

Претходни текстСве је спремно за нови спектакл
Следећи текстНове мајице у продаји