Радмановић: Долазим у Арену да подржим Звезду

38

Дуел са Валенсијом се ближи, а један од оних који је резервисао своје место за утакмицу трећег кола Д групе Евролиге у Комбанк арени је и Владимир Радамановић. То и ви можете учинити и придружити му се у четвртак од 19 сати, јер карата још има у продаји, а оне се могу купити на свим продајним местима Евентима по цени већ од 600 динара.

Бивши првотимац црвено-белих, некадашњи репрезентативац, кошаркаш са завидним НБА искуством и осведочени звездаш нипошто неће пропустити меч са Валенсијом, а у интервјуу који је дао за клупски сајт позвао је навијаче да у што већем броју подрже млади тим Црвене звезде.

Драго ми је да је Црвена звезда базирала своју будућност на младим играчима који са странцима који су доведени ове сезоне имају прилику да се такмиче у Евролиги и на тај начин стичу драгоцено искуство које им је неопходно да стасају – почиње причу Радмановић, који је врло позитивно оценио и искорак који је направљен селидбом екипе из Пионира у Комбанк арену за евролигашке мечеве:

Чињеница да Црвена звезда има велики број верних навијача који су спремни у сваком тренутку да бодре екипу оправдава жељу клуба да већим капацитетом седишта пружи што већем броју људи прилику да уживо прате утакмице Евролиге – објаснио је Радмановић.

Прошле сезоне објектив Звездиног фотографа Драгослава Жарковића ухватио је Радмановића у публици на сада већ историјском мечу против Будивељника у четвртфиналу Еврокупа када је оборен европски рекорд по броју гледалаца (24.232). На питање да прокоментарише амбијент из Комбанк арене Радмановић је рекао:

Имао сам ту част да играм за Звезду, али и да из гледалишта пратим утакмице црвено-белих и свакако да је енергија коју играчи добијају од навијача битан фактор који може да утиче на крајњи исход меча, што је за сваку похвалу.

О очекивањима пред дуел са Валенсијом Радмановић каже:

Као и за сваку Звездину утакмицу очекујем да ће играчи Црвене звезде дати свој максимум, а исход меча ће зависити како од квалитета тако и од тренутне форме обе екипе.

Радмановић је потврдио да ће са великим задовољством присуствовати дуелу са Валенсијом и потом додао:

Доћи ћу да подржим ове младе момке. Такође, овом приликом желим да позовем све навијаче нашег клуба да учине исто и надам се да ћемо сви задовољни изаћи из Комбанк арене – закључио је Радмановић.

Претходни текстЗвезда на Ташмајдану дочекује Приморје
Следећи текстАрена отвара капије од 16 сати и 30 минута