Блажич: Навијачи, потребни сте нам

36

Нови евролигашки дуел црвено-белих се ближи. У четвртак 30. октобра од 19 сати у Комбанк арени Звезда дочекује Валенсију у оквиру трећег кола Д групе. Пред изабраницима тренера Дејана Радоњића је још један веома тежак испит и зато ће помоћ навијача у намери да се забележи још једна победа бити неопходна.

Фантастична подршка са трибина, коју је Звезда имала у дуелу са Галатсарајем у првом колу, била је константни ветар у леђа црвено-белима који су управо на крилима феноменалног навијања успели да савладају моћни тим из Истанбула. Сви у табору Црвене звезде Телеком се надају да подршка неће изостати ни у дуелу са Валенсијом.

Улазнице за овај меч могу се купити на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Билет центар, Дом омладине и још 150 продајних места у Србији) по ценама већ од 600 динара. Комплетан ценовник карата и графички приказ свих сектора у Комбанк арени можете пронаћи ОВДЕ.

Један од љубимаца навијача Звезде, Јака Блажич, узда се да би фантастичан амбијент против Валенсије поново могао да буде један од одлучујућих фактора за коначан исход меча у корист црвено-белих:

Енергија коју навијачи Црвене звезде могу да произведу својим навијањем не може да се осети ни у једној другој дворани на свету. Због тога су они заиста наша покретачка снага. Не ради се ту о мотивацији, пошто сматрам да ниједном играчу не треба посебан мотив када су питању евролигашке утакмице против реномираних клубова и врхунских играча. Ту је пре свега реч о самопоуздању које осећате када вас бодри 20 хиљада људи и жеља да пружите и више од својих тренутних могућности како их не бисте разочарали и како би им приредили то задовољство које им доноси победа – почео је причу Блажич и потом додао:

Желим да сви они то схвате и још једном нам помогну, јер нам предстоји изузетно важан и тежак меч у борби за пласман у Топ 16 фазу. Зато још једном апелујем на све њих. Навијачи, потребни сте нам. Ову битку можемо да добијемо само уз вашу помоћ – закључио је Блажич.

Претходни текстКарте за Приморје од уторка у продаји
Следећи текстЛалатовић и Гаврић: Ово је прво полувреме