Про Реко потопио Звезду

37

У последњем, 3. колу друге рунде квалификација за Лигу шампиона Про Реко остварио је убедљив тријумф против Црвене звезде.

Екипа која важи за једног од главних фаворита за освајање Лиге шампиона је већ у првој четвртини постигла пет голова, док је на другој страни прецизан био само Иван Рацков.

До краја другог периода предност је порасла до 9:2, а Про Реко је у истом ритму наставио и у другом полувремену. На крају треће деонице Ђеновљани су водили 13:4, а на крају су славили са 17:6.

У трећој победи италијанског тима истакао се 30-годишњи Пијетро Фиљоли са чеитри гола а. По два поготка су уписали Јоковић, Пијетловић и Ивовић, а исти број голова за Звезду је постигао Рацков. Код црвено-белих по једном су се у листу стрелаца уписали Радомир Драшовић, Виктор Рашовић, Димитрије Обрадовић и Никола Ешкерт.

Као што је и било очекивано, Про Реко је у трећу рунду квалификација прошао као првопласирана екипа групе А, док ће други тим у групи бити познат после утакмице између Хановера и Спартака.

Тај меч игра се од 12:30ч, а ако Хановер победи или ако буде нерешено, Звезда иде у Куп Европе, а домаћин у трећи круг квалификација. Ако Спартак победи са шест или више голова разлике црвено-бели иду трећу рунду квалификација, а тим из Волгограда у Куп Европе. Ако та разлика буде мања Хановер такмичење наставља у Купу Европе.

Претходни текстНова два тријумфа Звездиних џудиста
Следећи текстЗвездано вече у Комбанк Арени