Јака Блажич, јака Звезда

58

Од доласка у редове црвено-белих словеначки интернационалац Јака Блажич постао је љубимац Звездиних навијача. Велику наклоност публике која му из утакмице у утакмицу скандира име и презиме заслужио је великом борбеношћу коју пружа у сваком мечу без обзира на то ко је противник. Нема сумње да Блажич има велики број обожавалаца, а сви они биће у прилици да на утакмици са Галатасарајем купе мајицу са аутентичним слоганом ЈАКА БЛАЖИЧ, ЈАКА ЗВЕЗДА, и то по врло приступачној цени од 990 динара.

Ову мајицу као и многе друге навијачке реквизите моћи ћете да пронађете у Звездиној „FAN STORE“ на северној страни Комбанк арене на нивоу 200.

По угледу на Бобана Марјановића и капитена Луку Митровића и Јака Блажич узео је учешће у промотивној кампањи којом се навијачи позивају да у што већем броју дођу на меч првог кола Д групе Евролиге против Галатасараја. То је још један доказ колико је играчима стало да трибине највеће дворане на Балкану буду испуњене до последњег места и колико се Звездини кошаркаши уздају у подршку са трибина која у дуелу са моћном екипом из Истанбула може бити пресудна.

Јакин позив зачињен је и атрактивним Звездиним чирлидерсицама које ће такође бити у Комбанк арени чиме ће додатно улепшати овај кошаркашки спектакл. Кратак видео спот можете погледати ОВДЕ.

Улазница за меч против Галатасараја који је на програму у четвртак од 20 сати и 45 минута још има у продаји и оне се могу купити на свим продајним местима Евентима. Не пропустите прилику да будете део још једне врхунске кошарке представе, дођите у Комбанк арену и подржите Звездине кошаркаше на отварању овосезонског такмичења у Евролиги.

Претходни текстКапитен у стилу Рокија позива навијаче у Арену
Следећи текстЛазовић: Вредно смо тренирали