Чувањем Арене чувамо Звезду

32

За меч између Црвене звезде Телеком и Галатасараја у првом колу Д групе Еволиге влада огромно интересовање. У прилог томе сведочиле су и велике гужве током дана на билетарницима по читавом граду где су навијачи у редовима стрпљиво чекали да купе карте. Чињеница да је дуел између црвено-белих и тима из Истанбула проглашен дербијем кола од стране Евролиге јасно је да се у Комбанк арени очекује још један кошаркашки спектакл.

Почетак утакмице која је на програм у четвртак 16. октобра заказан је за 20 сати и 45 минута, а капије наше највеће дворане биће отворене два и по сата раније, дакле већ од 18 сати и 15 минута. Као и у досадашњим утакмицама које је Црвена звезда Телеком играла на европској сцени и овог пута биће спроведене опсежне мере безбедности, па зато позивамо све навијаче да у дворану дођу раније како би се избегле гужве.

На улазима у Комбанк арену биће организована ригорозна контрола, а одузимаће се сви тврди предмети и ситан новац. На свим улазима биће постављене провидне кутије Црвеног крста па ће све кованице бити дониране у хуманитарне сврхе.

С обзиром да је Црвена звезда Телеком претходних година у еврокуповима платила бројне казне, апелујемо на све навијаче да навијају фер и спортски, без вређања противника, убацивања било каквих предмета на терен, употребе ласера или пиротехничких средстава. Евролига је у значајној мери пооштрила дициплински правилник и сваки и најмањи инцидент могао би скупо да кошта црвено-беле. Такође, молимо навијаче да не уништавају инветар Комбанк арене и да не ломе столице јер сва штета која буде начињена доћи ће на наплату на адресу клуба. Из тог разлога још једном позивамо навијаче да покажу одговорност и љубав према Црвеној звезди и по ко зна који пут направе амбијент за памћење.

Претходни текстПавићевић: За дерби не треба посебан мотив
Следећи текстПораз на Шкверу