Са нама се може све што се пожели

73

Креативни тим Црвене звезде Телеком је током Евролигиног дана за медије направио прегршт занимљивог материјала. Мали део свега тога сте већ били у прилици да видите на друштвеним мрежама КК Црвена звезда Телеком, а још много атрактивних интервјуа ћемо вам презентовати у наредним данима.

Први у низу је интервју са Чарлсом Џенкинсом. Звездин бек је по обичају био врло инспиративан, а током разговара се и сјајно забављао. Да ће прича бити више него интересантна доказ смо добили већ након првог, уобичајеног питања: „Како си?“. Чарлс је дао потпуно неочекиван одговор. И то на српском и све нас насмејао до суза.

Џенкинс је говорио о новом Звездином тиму, одличној сарадњи коју има са тренером Радоњићем, а највише је причао о Маркусу Вилијамсу са којим се веома брзо спријатељио. Шале су саставни део њиховог дружења о чему је посведочио и Џенкинс:

Маркус уопште нема личност, досадан је и стално је на телефону – кратко је застао Чарлс после шале на рачун Вилијамса и уз препознатљив осмех и у озбиљнијем тону додао.

Он је кул, са Западне је обале, сличан је Демаркусу. Знао сам доста о њему пре него што је дошао у Звезду, гледао сам га још у средњој школи где је имао сјајне утакмице.

Заиста је добар и занимљив момак, имамо много заједничких интересовања ван терена, као што су на пример патике.

Чарлс је на духовит начин прокоментарисао и Вилијамсове тетоваже:

Знате, постоје луксузни аутомобили и на њима нема никаквих налепница. Волим да му кажем да сам ја луксузни ауто, а он је један од оних старих аутомобила препуних налепница.

Чарлс је на крају интервјуа имао јасну јасну поруку за све навијаче Црвене звезде:

Са нама се може све што се пожели – и то на чистом српском језику и тиме је послао најбољу могућу позивницу за долазак на меч првог кола Д групе Евролиге против Галатасараја у четвртак 16. октобра од 20 сати и 45 минута у Комбанк арени.

Комплетан интервју са чарлсом Џенкинсом можете погледати ОВДЕ.

Претходни текст„RANCCO“ облачи црвено-беле
Следећи текстЗа дерби само на „Eventim“ продајним местима