Ово је нова Звезда!

47

Уочи прве утакмице Црвене звезде Телеком у новој сезони у којој је ривал Левски из Софије одржан је Звездин фестивал. Као што је најављено за навијаче је приређен веома леп догађај у коме су присутни имали прилике да виде играче свих категорија који ће бранити црвено-беле боје у бројним изазовима у сезони 2014/2015. Такође, премијерно су представљене и све гарнитуре дресова које је реномирани бренд „Champion“ дизајнирао специјално за потребе Црвене звезде.

На паркет Пионира редом су излазили играчи Црвене звезде Телеком. Како и доликује први на терен су истрчали они најмлађи, чланови Звездине школе кошарке. Након помало збуњених клинаца уследили су црвено-бели пионири, потом кадети, а онда и актуелни освајачи Евролиге пред којима исти изазов предстоји и следеће сезоне – јуниори Црвене звезде.

Бројни аплаузи младим играчима Звезде били су само увертира за истински спектакл. Уз специјалне ефекте, музику и ерупцију одушевљења на трибинама, на паркет београдског храма кошарке истрчали су првотимци Црвене звезде Телеком. Први је био придошли Маркус Вилијамс који је изазвао буран аплауз, а уследили су Никола Ребић, Никола Чворовић, Немања Дангубић, Бранко Лазић, Јака Блажич, Никола Калинић, Бобан Марјановић, Марко Тејић, Чарлс Џенкинс, Стефан Јовић и Маик Цирбес. На крају, поворку је затворио капитен Лука Митровић уз громогласан аплауз и хук са трибина и он је био последњи део великог “ККЦЗ“ који су играчи формирали на паркету.

Првотимци су подигли грб Црвене звезде у центру терена, кренула је и песма са трибина и заокружена је лепа прича која је само најава за бројне спектакле који су пред свим играчима који ће бранити црвено-беле боје у сезони 2014/2015.

Претходни текстЛалатовић и Босанчић пред Вождовац
Следећи текстЕгзибиција црвено-белих у Шумицама