Лалатовић: Превише смо грешили

50

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је вечерас да је незадовољан нерешеним резултатом против Вождовца, али је истакао да је првенство дуго и да ће бити још изненађујућих резултата.

Били смо свесни јачине Вождовца код прекида, и упркос томе смо примили први гол после једног. Успели смо да изједначимо, притиснемо ривала и створимо неколико шанси, и онда смо поново направили велику грешку и примили гол. Опет смо се на време вратили, али нисмо успели да затресемо мрежу до краја утакмице. Овај резултат нас је свакако пореметио, али има још много да се игра, и надам се да ће бити киксева и наших ривала. Већ у дербију ћемо дати све од себе да победимо – рекао је Лалатовић, и истакао да се на терену осетило одсуство Ракића у нападу.

Крилни нападач Ненад Гаврић у другој везаној утакмици постигао је други гол. Међутим, потпуно славље је изостало услед нерешеног исхода.

Било је много тешко након њиховог вођства доћи до изједначења. Вождовац се добро бранио. Голове смо примили после грешака и учинили смо све да преокренемо резултат, али нисмо успели. Свима нам је много тешко пао овакав исход, али времена за жаљењем за пропуштеним нема. Чека нас дерби у коме немамо избора, морамо да се стиснемо и учинимо све да освојимо три бода – истакао је Гаврић.

Голман Рајковић по први пут је капитулирао од почетка сезоне, после више од 650 минута, колико му је мрежа била нетакнута.

Можда је и добро што се данас десило да примим погодак. Притисак је постајао све већи и већи, а верујте ми да се ниједног тренутка нисам оптерећивао рекордом. На првом месту и мени и сваком мом саиграчу је резултат тима, а не појединца. Нисмо успели да победимо Вождовац и после више од годину дана смо изгубили бодове на Маракани. Окрећемо се новим изазовима, следи репрезентативна пауза, а затим вечити дерби. Немамо избора, ићи ћемо на стадион највећег ривала по победу – рекао је Рајковић.

Претходни текстРеми Звезде и Вождовца
Следећи текстРад – Звезда у осмини финала Купа Србије