Када спорт постане видео спот

38

Црвена звезда Телеком још једном је на грандиозан начин представљена Евролиги. У аутентичном амбијенту Комбанк арене, све је било у знаку црвено-белих боја. Прошле сезоне Звездин „MEDIA DAY“ био је званично проглашен за најбоље организован у конкуренцији свих 24 екипа учесница елитног такмичења, па су се сви у клубу још једном својски потрудили да одрже тај стандард.

Посао је био прилично обиман, снимање интервјуа и фотографисање је трајало више од пет сати, али све је протекло у врхунској атмосфери. За то су били најзаслужнији играчи и чланови стручног штаба који су се понашали веома професионално.

Међутим, првотимци црвено-белих нису пропустили прилику и да се добро забаве. Било је ту опклада у шуту са пола терена, Звездини кошаркаши опробали су се и у фудбалским вештинама, чирлидерсице су мамиле уздахе, а када се Стефан Јовић дохватио гитаре у Комбанк арени зачула се песма.

Црвена звезда Телеком овог пута отишла је корак даље, па је студентима ФОН-а омогућила да присуствују овом догађају и тако прикупе драгоцена искуства, а новинарима се пружила прилика да се на паркету Комбанк арене окушају под обручима. Одиграна је ревијална утакмица против менаџмента Црвене зевзде Телеком, што је уједно био и најлепши завршетак ове црвено-беле приче.

Звездин креативни тим и овог пута је био на лицу места и специјално за вас је припремио више него атрактиван видео којим ће вам приближити све оно што се 29. септембра дешавало у Комабнк арени. Видео можете погледати ОВДЕ.

Претходни текстЗвездин фестивал на отварању сезоне
Следећи текстЗвезда ТВ: Сви на Маракану