Почиње Звездина Тикет лига

29

Почетак нове такмичарске године и утакмица првог кола АБА лиге против Левског означиће и старт Звездине Тикет лиге. Нови пројекат и врло занимљиво такмичење требало би да додатно мотивише власнике сезонских улазница да што редовније долазе на утакмице црвено-белих кошаркаша.

У зависности од атрактивности противника, сваки долазак на утакмицу, који ће се евидентирати читањем бар-кода, бодоваће се са једним, два или три поена. Они који буду сакупили највише поена на крају сезоне добиће атрактивне награде које ће обезбедити КК Црвена звезда Телеком са својим спонзорима.

Све утакмице у Евролиги (или Еврокупу уколико се не избори пласман у ТОП 16 фазу) биће бодоване 1 ПОЕНОМ. Мечеви против Партизана, Цедевите, Цибоне, Олимпије и Будућности доносиће 2 ПОЕНА, док ће дуели са свим осталим противницима у АБА лиги и Супер лиги Србије обезбеђивати 3 ПОЕНА (Мега Визура, Металац Фармаком, Солнок, Задар, Крка, Игокеа, МЗТ Скопље и тимови који изборе учешће у Супер лиги Србије).

Како би такмичење било што занимљивије уведени су и негативни бодови. Уколико власник сезонске улазнице пропустин три утакмице у низу, одузимаће му се један поен. Уколико пропусти пет утакмица за редом, одузимаће се два поена. У случају да се пропусти осам узастопних утакмица губе се све привилегије које носи сезонска карта и она од тада постаје само порпусница за мечеве црвено-белих кошаркаша.

Подсећамо да је дуел између Црвене звезде Телеком и Левског из Софије на програму у петак, 3. октобра у дворани Пионир са почетком у 19 сати.

Сезонске улазнице биће у продаји до 10. октобра, а више појединости око погодности за куповину годишњих карата можете пронаћи ОВДЕ.

Претходни текстКад Тео хвали Звезду
Следећи текстНа Левски за 300 динара