Звездини полетарци у посети музеју

42

 Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком у склопу промоције продаје годишњих карата за сезону 2014/2015 свим купцима претплатних улазница од 1. до 14. септембра омогућио је бесплатну посету музеју Црвене звезде на Маракани. Ова занимљива маркетиншка акција имала је врло добар одјек пошто је преко 40 власника сезонских улазница искористило ову могућност. Сви они били су у прилици да уз бесплатан улаз уживају у најзанимљивијим експонатима из историјата Црвене звезде и да виде неке од најзначајнијих пехара у богатој Звездиној ризници.

Маркетинг КК Црвена звезда Телеком је отишао и корак даље па је организовао групну посету за играче млађих селекција са жељом да их упозна са богатом традицијом клуба чији грб носе на дресовима и свим оним што Црвену звезду сврстава у један од најуспешнијих спортских колектива у Европи. Посебну пажњу привукао им је специјални кутак у ком су били изложени пехари и експонати КК Црвена звезда који су претходних неколико дана красили музеј на Маракани.

Уз занимљиву причу кустоса музеја Предрага Тркуље није изостало и незаобилазно сликање, а како је све то изгледало можете погледати ОВДЕ.

Претходни текстПродаја карата за Нови Пазар
Следећи текстДобијена лиценца, договорен репрограм дуговања