Кобна прва четвртина

22

Кошаркаши Црвене звезде Телеком поражени су од Будућности 75:78 у пријатељској утакмици која је одиграна у дворани Пионир без присуства публике. Црвено-бели су изгубили велики број лопти, а промашили су и доста слободних бацања што их је коштало пораза.

Изабраници тренера Дејана Радоњића прилично млако су отворили меч што су Подгоричани искористили и већ на крају прве деонице имали су двоцифрену предност. Ипак, Звезда је у другом полувремену заиграла много агресивније и успела је да приђе на осам поена минуса (38:46), али су гости са две узастопне тројке поново стекли осетнију предност. Најбољу игру црвено-бели су пружили у последњој деоници када се распуцао Чарлс Џенкинс. Црвено-бели су успели да истопе предност Подгоричана, али је недостајало времена да се направи потпун преокрет.

Треба истаћи да је Црвена звезда Телеком играла без Николе Чворовића и већ дуже време повређеног Бранка Лазића, а у црвено-белом дресу у дуелу са Подгоричанима дебитовао је Немања Дангубић.

Кошаркаши Звезде у наредна три дана тренираће у Београду, а потом путују у Истанбул где ће учествовати на турниру Глорија куп на коме ће још играти ЦСКА, Фенербахче, Анадолу Ефес, Уникаха и Олимпијакос.

Црвена звезда Телеком – Будућност ВОЛИ 75:78 (11:25, 18:19, 24:21, 22:13)
Црвена звезда Телеком: Митровић 10, Блажич 2, Ребић, Гудурић 2, Вилијамс 18, Дангубић 4, Каплановић, Марјановић 12, Тејић 4, Цирбес 1, Џенкинс 22.
Будућност: Планинић 16, Шеховић 12, Дашић 6, Витковац 9, Поповић 2, Ћапин 9, Суботић, Шили 11, Рикић 2, Рејнолдс 6, Ивановић 5, Чарапић.

Претходни текстДобијена лиценца, договорен репрограм дуговања
Следећи текстЗвезда ТВ – Победа, или ништа друго…