Црвено-бели савладали БСК Борчу

56

Фудбалери Црвене звезде одиграли су суботу, 2. августа, пријатељску утакмицу на Маракани која је била затворена за јавност.

Противник је био БСК из Борче, а славио је наш тим резултатом 3:1. Голове за Црвену звезду постигли су Нејц Печник (2) и Ђорђе Ракић. Тренер Ненад Лалатовић очигледно је желео да састави екипу у којој ће бити само они за које већ сада зна да ће му бити на располагању за прво коло против Радничког (Ниш).
Повела је Црвена звезда већ на почетку утакмице после несебичне асистенције Ракића ка Печнику, коме није било тешко да затресе мрежу.

Гости из Борче изједначили су преко Добрашиновића који је искористио одличан пас саиграча приликом контре и са 10 метара затресао мрежу Рајковића. Брзо је шампион Србије поново повео, после само минут игре. Ракић је био стрелац, после соло продора. Већ у 39. минуту постављен је, испоставиће се, коначан резултат. Печник је у свом стилу шутирао са ивице шеснаестерца и погодио „малу мрежу“ поред немоћног голмана.

Лалатовић је у другом полувремену шансу дао свим играчима са клупе, али није било голова ни стопостотних прилика.
Црвено-бели ће у недељу имати словодан дан, а у понедељак их очекује вечерњи тренинг и почетак припреме за прво коло Јелен Суперлиге.

Црвена звезда – БСК Борча 3:1 (3:1)
Стадион: ФК Црвена звезда. Гледалаца: Без публике. Стрелци: Печник у 5. и 40, Ракић у 33. за Црвену звезду, Добрашиновић у 32. за БСК Борча
Црвена звезда: Рајковић, Петковић, Лазић, Павићевић, Мијаиловић, Ковачевић, Милијаш, Лазовић, Савићевић, Печник, Ракић
Играли су још: Ристић, Гогић, Јовановић, Стојановић, Грујић, Јовић, Јокић и Оњило.

Претходни текстЗвезда у Регионалној лиги
Следећи текстСребро за Лазаревића, Радовановића и Остојића