Одлична сарадња са Термама Чатеж

32

Терме Чатеж су прошле године биле Звездин талисман. Тада су играчи Звезде ухватили залет за освајање 26. шампионске титуле, а како су и актуелни првотимци задовољни условима у Чатежу не би било изненађење да црвено-бели и у ближој будућности буду редовни гости на истој дестинацији.

То је, између осталог, најавио и заменик генералног секретара Стефан Пантовић на конференцији за медије.

Наш партнерски однос је више од спонзорства. Заговорник сам идеје да се сарадња са Термама Чатеж настави и прошири. Учинићу све да после припрема првог тима овде организујемо и разне клупске кампове – рекао је Стефан Пантовић.

Особљу хотела „Терме“ у Чатежу захвалио се капитен Ненад Милијаш:

Тренер Лалатовић је причао у условима који су заиста сјајни овде у Термама Чатеж, а ја ћу се посебно захвалити особљу хотела „ТЕРМЕ“ које је учинило и више од максимума да нам изађе у сусрет и да нам улепша и олакша боравак овде. Прошле године се показало да смо одавде стигли до шампионске титуле, па нека нам и ове донесу срећу – пожелео је Ненад Милијаш.

Пре капитена, медијима се обратио и шеф стручног штаба Ненад Лалатовић.

Заиста имамо сјајне услове, почев од смештаја у хотелу, преко исхране, теретане, до одличних терена у Брежицама. Верујем да ће у будућности и други српски клубови, не само фудбалски, долазити овде на припреме јер су заиста услови какви се само пожелети могу – рекао је Лалатовић.

Домаћини из Чатежа најавили су нове акције.

Са Звездом смо у разговору да навијачи који буду купили сезонске карте буду у могућности да искористе повољне пакете у хотелима Терме у Чатежу и Жустерна у Копру – рекла је Аленка Погачар заменик генералног директора задуженог за маркетинг у Термама Чатеж.

Претходни текстБраун је некоректан, исплаћен је у потпуности
Следећи текстЗвезда славила против Кршка