Радоњић: Очекује нас пуно добрих мечева

18

Црвена звезда Телеком добила је своје ривале у Евролиги. Жребом је одлучено да црвено-бели наступају у групи Д где ће им ривали бити троструки шампион Европе Олимпијакосом, вицешампион турске Галатасарај, освајач Еврокупа Валенсија, добро познати ривал Лаборал Кућа и литвански Нептунас.

Прве утиске након одржаног жреба изнео је тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић:

Први утисак након жреба је да је Ц група најјача. Добро је што нисмо у њој, али сигурно да је наша група јако квалитетна и састављена од тимова који годинама наступају  у Евролиги. У односу на прошлу сезону боље је што смо избегли квалификанта. Под претпоставком да је Уникс велики фаворит, екипа из шестог шешира би спадала у ред најјачих у такмичењу – рекао је стратег црвено-белих, а потом додао:

– Могли смо можда и боље да прођемо, али сачекајмо формирање ростера. Рано је да се било шта каже о нашим ривалима када је јасно да су све екипе тек у раној фази прављења екипа. Ми смо ове године искуснији у односу на претходну, иза себе имамо учешће у Евролиги када смо такође имали веома тешку групу. Очекује нас пуно добрих мечева – истакао је Радоњић.

Жеља многих навијача се остварила па ће се тако Олимпијакос и Црвена звезда Телеком наћи у истој групи. Прелеп амбијент у Београду и Пиреју је загарантован. Радоњић очекује квалитетне мечеве:

–  Очекујем два меча са фантастичним амбијентом и две веома квалитетне утакмице – закључио је тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић.

Претходни текстЗвезда добила ривале у Евролиги
Следећи текстМитровић: Изједначена група