Вукчевић и Кљајевић у Галатасарају

34

После Вапенског, Прлаиновића, Рађена и Аврамовића црвено-беле су напустили и Никола Вукчевић и Филип Кљајевић, који ће следеће сезоне играти за турски Галатасарај.

Црногорски центар Никола Вукчевић Звезду је појачао пре годину дана. Одиграо је 27 мечева, постигао 42 поготка и освојио три трофеја: дуплу круну и Суперкуп Европе. Он је пре неколико дана договорио сарадњу са шампионом Турске и потписаће уговор на две године уз могућност да продужи уговор на још годину дана.

Филип Кљајевић је дете Црвене звезде. Прошао је све млађе категорије нашег клуба и за први тим је играо од 1999. до 2006. године. Након тога је играо у Сингидунуму и Холандији, а у клуб се вратио пред почетак сезоне 2011/2012, у којој су црвено-бели играли финала домаћих такмичења и стигли до четвртфинала Купа Европе. У августу 2012. Филип је појачао француски Ремс, а пре годину дана се поново вратио у Звезду и испунила му се велика жеља – освојио је трофеје са црвено-белима: дуплу круну и Суперкуп Европе. У прошлој сезони је одиграо 24 утакмице и постигао 14 голова.

Претходни текстЗвезда не опструира рад скупштине КСС
Следећи текстЗвезда у петом шеширу