Катић: Један степеник нас дели од циља

30

Маестралну партију против Мега Визуре у реваншу полуфиналне серије плеј-офа пружио је Рашко Катић. Центар црвено-белих нанизао је 26 поена, уз то је ухватио четири лопте за укупан индекс корисности – 29. Без сваке сумње Катић је био један од најзаслужнијих што је Звезда победом 101:95 изборила пласман у финале.

Била је изузетно тешка утакмица. Противник се борио максимално и честитам му на томе. У првом полувремену нисмо успели да зауставимо Мегу, доста су добро погађали. У другом полувремену смо одиграли бољу и чвршћу одбрану, исконтролисали шутеве и то је донело превагу. Сада се налазимо на само један степеник од жељеног циља. Идемо корак по корак, па ћемо да видимо – рекао је Катић, а на његову причу надовезао се Бобан МАрјановић:

Још једна неизвесна утакмица против неугодног ривала. Играли смо скоро на једну лопту и сматрам да смо заслужено на крау славили. Знали смо да неће бити лако, вратили су им се Мицић и Дангубић па је због тога било доста теже него у првом мечу. Такође, имали смо неколико дана паузе између два меча, успели смо да се консолидујемо и нађемо решење за њихову зонску одбран – рекао је Марјановић и потом се осврнуо на почетак финалне серије са Партизаном:

Прва утакмица се игра пред њиховом публиком, али о том потом. Увек се против Партизана играло на једну лопту. Биће веома тешко и мораћемо много да се ознојимо. Све у свему, идемо на титулу – поручио је Марјановић.

Претходни текстСловенке и Израелци на сатрту Евро Купова
Следећи текстРадоњић: Наш циљ је титула