Одржана седница Управног одбора

40

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда одржао је у понедељак, 9.јуна, у Београду 48. редовну седницу.

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда је констатовао да је изванредним залагањем и одрицањем првотимаца, стручног штаба, стручних служби и свих органа клуба остварен први и најважнији циљ, титула шампиона Србије. Управни одбор ФК Црвена звезда тим поводом изражава велику захвалност свим навијачима, симпатизерима, спонзорима и свима који су допринели у остваривању овог резултата, а пре свега компанији „Гаспром“.

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда констатује да је овај резултат утолико значајнији јер је остварен у тешким финансијским приликама које је УО затекао на почетку мандата и које су у потпуности презентоване јавности у финансијском извештају, након што га је усвојила Скупштина клуба. У таквим околностима клуб је функционисао и остварио најважнији циљ, успут надокнадивши и низ наслеђених обавеза, о чему ће јавност и Скупштина бити детаљно информисани.

Управни одбор ФК Црвена звезда је са жаљењем примио одлуку Арбитражне комисије УЕФА којом нису уважени аргументи ФК Црвена звезда. УО ФК Црвена звезда ће после урађене анализе правног тима донети одлуку, у току ове недеље, да ли ће уложити жалбу на одлуку Арбитражне комисије УЕФА.

Управни одбор ФК Црвена звезда је закључио да ће у наредних седам дана обавити разговоре са играчима, члановима стручног штаба и радном заједницом, а у вези испуњења обавеза клуба, имајући у виду насталу ситуацију.

Управни одбор ФК Црвена звезда је донео одлуку да своје мандате ставља на располагање Скупштини клуба, која ће се одржати у што краћем року, а у складу са Статутом клуба. Управни одбор ће Скупштини презентовати детаљан извештај о свом раду. На тај начин ће Црвена звезда, у складу са својом традицијом и кроз институције клуба, решавати све своје проблеме.

Све одлуке чланови Управног одбора донели су једногласно.

Претходни текстСимоновић, Лазић и Митровић стипендисти LINK групе
Следећи текстБронза за Звездиног пионира на ЕП у Румунији