Катић: Припрема за плеј-оф

29

Црвена звезда Телеком враћа се у дворану Пионир. Црвено-бели ће у последњем колу Суперлиге Србије поново као домаћини играти у београдском храму кошарке, а Ваљевце ће због казне директора лиге дочекати пред празним трибинама. Почетак утакмице заказан је за 19 сати.

Изабраници Дејана Радоњића су убедљивом победом против Црнокосе (89:63) најавили да, после двонедељне паузе у првенству и нешто слабијих издања у дуелима са Радничким и Мега Визуром, полако хватају прави ритам.

Пауза је на нас сигурно оставила трага, што је условило неке наше слабије игре. Међутим, мислим да смо утакмицом против Црнокосе показали да се полако враћамо у форму. Имали смо веома добар приступ, играли смо у нашем ритму и као последица свега тога уследио је убедљив тријумф. Управо нам је то било потребно како бисмо вратили самопоуздање – почео је причу Рашко Катић.

Центар црвено-белих очекује да ће Звезда и у дуелу са Металцем бити на висини задатка:

Ваљевци имају веома добар састав који заслужује респект. То је искусан тим који у својим редовима има Петра Поповића и Вукашина Алексића, играче који су играли у великим клубовима, као и двојицу интернационалаца. Наша жеља је да тријумфално завршимо лигашки део првенства, али и да овај меч на најбољи начин искористимо као припрему пред старт плеј-офа – констатовао је Катић и потом додао:

Имамо велике амбиције када је наша лига у питању. Звезда дуго чека титулу шампиона и зато смо силно мотивисани да ове сезоне тријумфујемо – закључио је Катић.

Претходни текстЦрвено-бели нису успели, Железничар освојио Куп
Следећи текстБлатер и Дјуков честитали Звезди титулу