Бесплатно на ОФК Београд

48

Било је то 26. маја 2007. године, када је Црвена звезда, последњи пут, у својој кући на београдској Маракани, прославила освајање титуле шампиона.

То је уједно била и прва титула шампиона Србије, од када је Србија постала самостална земља. Уочи утакмице са кулским Хајдуком, тадашњи капитен црвено-белих, Дејан Миловановић, подигао је пехар намењен прваку државе.
Црвена звезда је тада, пре скоро седам година, освојила своју 25. титулу, и мало ко је могао да очекује да ће на наредну, 26. по реду, чекати више од шест година.
Нашој Црвеној звезди је потребна још само једна победа како би прекинула шест година дуг пост.
Нашој Црвеној звезди су потребна још само три бода, како би по 26. пут у својој историји постала шампион.
Нашој Црвеној звезди је потребно још тако мало, како би постигла толико много.
Нашој Црвеној звезди је потребна подршка својих навијача, у најважнијој утакмици у скоријој историји клуба. Не 30 хиљада, не 40 хиљада. Нашој Црвеној звезди потребни су СВИ!
У четвртак 15. маја у 17 часова, у утакмици 29. кола против ОФК Београда, Црвеној звезди је неопходна подршка 50.000 Делија. Улаз на ову историјску утакмицу биће бесплатан, и Црвена звезда жели да на овај начин захвали својим навијачима на безрезервној, фанатичној и громогласној подршци коју су јој пружали и у тешким временима, како на стадиону, тако и ван њега.
Изборимо заједно у четвртак нову победу, нову титулу, и почетак једне нове, успешне ере Црвене звезде.
Још једна победа и титула! Сви на Маракану!

Претходни текстЗвезда одбранила и титулу!
Следећи текстУбедљива победа за 2:0 у финалној серији