Лазовић најбољи играч за месец фебруар

55

У месецу фебруару 2014. године, црвено-бели одиграли су само један сусрет против екипе Јавора из Ивањице. Био је то први меч изабраника Славише Стојановића у пролећној полусезони на коме је уједно после опоравка од повреде дебитовао Дарко Лазовић и приказао бриљантну игру због које је од стране навијача изабран за најбољег играча фебруара.

Захваљујући бравурозној партији и гласовима Звездаша, рођени Чачанин је на поклон добио ваучер у вредности од 20 хиљада динара, од компаније „Н Спорт“. Такође, као и у већини претходних случајева када је избор за најбољег играча месеца у питању, попут својих претходника, Лазовић награду није задржао већ ју је преусмерио у праве руке. Овога пута, Звездина „8“ ваучер ће поклонити Марку Вучинићу из Лепосавића који је надевно доживео велику породичну трагедију.

Почаствован сам што сам по избору навијача изабран за најбољег играча месеца. Трудићу се да у преосталим утакмицама до краја сезоне пружим свој максимум и помогнем екипи у остваривању коначног циља. После тешке повреде и опоравка, подршка навијача ми много значи и представља огроман мотив. Такође, драго ми је што имам прилику да помогнем Марку и бар на тренутак му скренем мисли са стравичне несреће која је задесила њега и његову породицу – истакао је Лазовић.

Претходни текстНелсон у најбољој петорци Еврокупа
Следећи текстБлажич: Можемо у Евролигу