Сарадња Црвене звезде и Пожаревца

68

У понедељак је у Спортском центру Пожаревац уприличена конференција за медије поводом гостовања В.Д. генералног секретара Спортског друштва Црвена звезда и директора истоименог Ватерполо клуба Игора Милојевића, чији су домаћини бити представници Ватерполо клуба Пожаревац.

Председник клуба Томица Стојановић, председник скупштине клуба Дрен Кучуку и директор Спортског центра Ненад Митић пожелели су директору Црвене звезде и његовим сарадницима добродошлицу, а медије упознали са плановима за сарадњу.

Ми смо мали клуб са великим именом. Постојимо тек четири године и желимо да пренесемо искуство и помогнемо свима који желе да популаришу ватерполо као спорт у Србији. Тако смо дошли и до реализације сарадње са клубом из Пожаревца. Конкретно, поред размене стручњака, послаћемо неколико наших младих играча да играју за ваш тим како би на свом почетку остварили што боље резултате – рекао је Милојевић, преноси сајт ebranicevo.com.

Овај потез управе “пожаревачких ајкула“ је од изузетног значаја за ток припрема Друге ватерполо лиге Србије која се игра на Отвореном базену Спортског центра “Пожаревац“ у јулу и августу ове године. Ватерполо клуб Пожаревац ће тек почетком јесени славити прву годишњицу постојања а резултати које су у овом кратком року постигли само су подстрек за даљи рад.

Претходни текстСаопштење Управног одбора ФК Црвена звезда
Следећи текстЈуниори одбранили титулу шампиона Србије