Ватерполисти у финалу плеј-офа

37

Ватерполисти Црвене звезде пласирали су се у финале плеј-офа Прве А лиге, пошто су у реваншу у Новом Саду победили Војводину резултатом 12:7.

Црвено-бели су од самог почетка диктирали темпо и после првих осам минута су водили са 2:0. Средином друге четвртине наши ватерполисти су појачали ритам, па су на крају првог полувремена имали пет голова предности (5:1).

Најефикаснији у победничкој екипи били су браћа Рашовић, Страхиња и Виктор, са по три постигнута гола. У редовима домаћина истакли су се Максимовић са четири и Васић са два поготка.

Црвено-бели ће се у финалу састати са бољим из дуела Радничког Кон Тикија и Партизан Рајфајзена. Крагујевчани су били бољи у првом мечу, а реванш се игра у суботу на Бањици.

Војводина – Црвена звезда 7:12 (0:2, 1:4, 2:3, 4:3)

Базен Слана бара. Гледалаца 200. Судије Виријевић и Вукашиновић. Играч више: Војводина 7 (1), Црвена звезда 10 (3). Два играча више: Црвена звезда 1 (1).

ВОЈВОДИНА: Виторовић, Петровски, Максимовић 4, Јоксимовић, Тохољ, Гвоздановић, Стојчић 1, Ћатовић, Његован, Васић 2, Матковић, Јовановић, Лекић. Тренер: Орловић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С. Рашовић 3, Рађен, Ивошевић, Кљајевић, Вукчевић 1, Аврамовић, В. Рашовић 3, Ранђеловић 1, Вапенски, Прлаиновић 2, Ман 2, Тановић, Милићевић. Тренер: Савић.

Претходни текстЗвезда изгубила други меч у финалу плеј-офа
Следећи текстЈубилеји Ранђеловића и Милићевића