Звезда чека Чачане

28

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у првом колу Суперлиге Србије дочекују чачански Борац. Утакмица је на програму у суботу 5. априла у дворани Пионир са почетком у 19 сати. Улазнице за овај меч могу се купити на свим продајним местима Евентима, а на дан утакмице карте ће се продавати и на благајни Пионира од 15 сати.

Дуел са Чачанима црвено-бели очекују после исцрпљујућег дуела са Униксом у првом мечу полуфинала Еврокупа, а додатна отежавајућа околност је и податак да тренер Дејан Радоњић неће моћи да рачуна на Ивана Раденовића и Бранка Лазића. Ипак, сви у табору Звезде су решени да домаћи шампионат започну победом:

За дуел са Борцем из Чачка спремамо се као и за сваку другу утакмицу. Наша жеља је да победом стартујемо у Суперлиги и да наставимо низ веома добрих игара – почео је причу Рашко Катић и потом додао:

Поприлично смо физички и емотивно испражњени после дуела са Униксом, али ми смо тим који је ове сезоне показао да зна да игра под оптерећењем, у утакмицама које морају да се добију. Сигурно је да нам неће бити лако, јер ће играчи Борца бити силно мотивисани и зато морамо да им одговоримо чврстом и дисциплинованом игром – констатовао је Катић.

Искусни центар црвено-белих изнео је амбиције у домаћем такмичењу:

Очекивања су иста као и до сада. Не желимо ништа да прејудицирамо, идемо степеник по степеник. Почиње ново такмичење и то ће бити прилика за наше ново доказивање. Као и до сада, нећемо гледати много унапред, фокусираћемо се само на првог наредног противника и трудити се да још више подижемо форму како бисмо били најбољи када је најпотребније – закључио је Катић.

Претходни текстЦрвено-бели убедљиви на старту плеј-офа
Следећи текстЦрвено-бели желе да наставе победнички низ