Одбојкаши пуни самопоуздања пред финалну серију

70

Одбојкаши Црвене звезде имаће прилику да одбране титулу шампиона Србије у финалу плеј-офа Винер Штетише лиге против Војводине НС семе, а први меч финалне серије је на програму у недељу од 18 часова у дворани Спорт Еко.

Тим поводом одржана је конференција за медије у просторијама Одбојкашког савеза Србије којој су присуствоали капитен Црвене звезде Душан Петковић, тренер Душко Николић, као и капитен Новосађана Вељко Петковић и тренер Страхиња Козић.

Они су истакли да очекују спектакуларне утакмице у финалу и позвали су гледаоце да у штво већем броју дођу у дворане „Спорт Еко“ у Београду и СПЦ „Војводина“ у Новом Саду.

Јесмо одбранили трофеје у Купу и Супер Купу Србије тако да сматрам да моја екипа има једну велику дозу самопоуздања и податак да смо Војводину победили у претходне три године у свим мечевима говори о томе да Војводину стварно схватамо доста озбиљно. То је једно велико Спортско друштво, један сјајан одбојкашки колектив и искрено очекујем једно јако неизвесно финале – рекао је између осталог коркетор и капитен Црвене звезде Душан Петковић.

Тренер црвено-белих Душан Николић истакао је да се обе екипе одлично познају и да неће бити изненађења.

Војводина је мушки одиграла полуфинале против Партизан Визуре, победити три пута по 3:2 значи да екипа има самопоуздање. Нисам сигуран да су изненађења, са њихове или наше стране, у финалној серији могућа. Јако се добро познајемо и мислим да ту неће бити неких скривених адута – констатовао је Николић.

Црвено-бели ће бити домаћини у прве две утакмице финала, које ће се одиграти у дворани “Спорт Еко”, 6. и 10. априла. Војводина НС семе ће бити домаћин трећег меча, који ће се одиграти 13. априла у дворани СПЦ “Војводина” у Новом Саду, као и евентуалног четвртог меча (17. април). Уколико се буде играла пета утакмица, домаћин ће бити Црвена звезда, 19. априла у дворани “Спорт Еко”.

РТС ће преносити утакмице финалне серије почев од другог меча, који ће се одиграти 10. априла.

Претходни текстЦрвено-бели желе да наставе победнички низ
Следећи текстЗвезда славила у Суботици