Звезда славила и обезбедила прво место

31

Ватерполисти Црвене звезде победили су Бањицу резултатом 15:7 у 14. колу регуларног дела Прве А лиге и тако обезбедили прво место пред почетак плеј-офа.

Црвено-бели су наступили у најјачем саставу и одлично су почели. Већ после прве четвртине су имали шест голова предности. У истом ритму су наставили и у другој деоници, па се на полувреме отишло са резултатом 10:1.

На почетку треће четвртине Шефика је на голу заменио Драксимовић, а Дејан Савић је одмарао неке играче.

Бањица је заиграла боље у другом полувремену, постигла шест голова, углавном из контра напада, али то није било довољно да се избегне пораз.

Најефикаснији у нашем тиму био је Борис Вапенски са четири поготка. Три је постигао Вукчевић, два Страхиња Рашовић, а по један Рађен, Ивошевић, Кљајевић, Виктор Рашовић, Ранђеловић и Прлаиновић. Капитен Звезде је у суботу одиграо 50. меч за вољени клуб а вечерас је постигао свој 100. гол за црвено-беле. Такође, у победи над Бањицом свој 100. гол са капицом Звезде постигао је и Виктор Рашовић.

Црвена звезда – Бањица 15:7 (6:0, 4:1, 2:3, 3:3)

Базен „Влахо Бата Орлић”. Гледалаца 100. Судије: Балажевић и Ћирић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шефик, С. Рашовић 2, Рађен 1, Ивошевић 1, Кљајевић 1, Вукчевић 3, Аврамовић, В. Рашовић 1, Ранђеловић 1, Вапенски 4, Прлаиновић 1, Јовановић, Драксимовић, Милићевић. Тренер: Савић.

БАЊИЦА: Стаменић, Асановић 1, Јанковић 1, Репановић 1, Радуловић, Вучићевић, Бакић, Андрејевић 1, Јовић, Гогов 2, Радоњић, Лукић 1, Дурлевић, Радојевић. Тренер: Миленковић.

Црвена звезда ће се за финале плеј-офа борити са Војводином. У првој и евентуалној трећој утакмици домаћин ће бити Звезда, док ће се други меч играти у Новом Саду.

Претходни текстРадоњић: Веровали смо
Следећи текстПрвотимци Звезде: Хвала навијачима и Џенкинсу