Продато чак 15.400 улазница

38

Реванш меч четвртфинала Еврокупа између Црвене звезде и Будивељника побудио је огромну пажњу јавности. За дуел између црвено-белих и шампиона Украјине влада огромно интересовање о чему сведочи податак да је за само два дана продато чак 15.400 улазница. Ипак, добра вест за све навијаче црвено-белих је да карата још има у продаји и оне се могу купити на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, Дом омладине, ТЦ Ушће, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије).

Утакмица је на програму у среду од 19 сати и 30 минута, а капије Комбанк арене биће отверене два и по сата раније, односно већ од 17 сати. С обзиром да је овај меч проглашен утакмицом високог ризика биће спроведене опсежне мере безбедности па се позивају сви навијачи да у дворану дођу раније како би се избегле гужве. На улазима ће бити одузимани сви тврди предмети и ситан новац који ће бити дониран Црвеном крсту.

КК Црвена звезда Телеком апелује на све навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета на терен и употребе ласера и пиротехничких средстава. С обзиром да је Црвена звезда ове сезоне већ неколико пута кажњавана од стране дисциплинског судије сваки и најмањи инцидент могао би да има несагледиве последице за клуб.

Претходни текстЗвезда савладала Трепчу у пријатељском мечу
Следећи текстРадоњић: Спремни смо