Звезда дочекује Будивељник у Комбанк арени

42

Кошаркаши Црвене звезде ће у реванш мечу четвртфинала Еврокупа екипу Будивељника дочекати у Комбанк арени. Руководство клуба донело је одлуку да се одлучујућа утакмица за пласман у полуфинале овог европског такмичења игра у нашој највећој дворани како би играчи и стручни штаб црвено-белих имали што већу подршку навијача у покушају да остваре велики успех.

Као што је познато, црвено-бели су у првој утакмици са шампионом Украјине у Каунасу поражени са 82:79 и на тај начин остварили у потпуности активан резултат који улива наду да би Црвена звезда могла да надокнади заостатак и по први пут у историји се нађе међу четири најбоље екипе Еврокупа:

Желели смо да што већи број навијача буде присутан на утакмици, јер нам је позитивна енергија са трибина преко потребна за остварење циља. Зато смо се одлучили да се реванш меч четвртфинала Еврокупа са Будивељником игра у Комбанк арени – почиње причу председник КК Црвена звезда Небојша Човић и додаје:

На утакмици са Локомотивом Кубан на почетку такмичења у Ерволиги имали смо истински спектакл. Направљена је фантастична атмосфера, о тој утакмици и целокупном амбијенту се у суперлативима причало широм Европе и то желимо да поновимо. Мислим да поседујемо све предуслове за то. Противник је веома квалитетан, са великим бројем искусних интернационалаца тако да се очекује врло узбудљива утакмица. Такође, ово је прилика да Звезда оствари историјски успех у Еврокупу, а евентуални пролаз у полуфинале био би први пласман међу четири најбоље екипе у неком европском такмичењу после 1998. године када је Звезда играла у финалу међународног Купа Радивоја Кораћа – истакао је Човић.

Цене улазница за дуел са Будивељником који је на програму у среду 26. марта од 19 сати и 30 минута биће ускоро познате:

Оно што могу да обећам је да ће цене улазница бити ниже од оних које смо имали за утакмице у Евролиги. Али, понављам још једном, бесплатних карата неће бити. Потрудићемо се да цене улазница буду приступачне, али ће зато сви морати да плате карту како би гледали меч. Куповином карте навијачи ће конкретно помоћи клуб у финансијском смислу и олакшати нам пословање – нагласио је Човић и потом додао:

Позивам Звездине навијаче да у што већем броју дођу у Комбанк арену и пруже нам подршку и помоћ јер нам је она заиста преко потребна. Само заједничким снагама можемо да дођемо до циља, а он је увом случају више него јасан, да победимо Будивељник са четири поена разлике – закључио је Човић.

Претходни текстЦрвено-беле изједначиле
Следећи текстНаставља се првенство, Звезда против Војводине