Четири злата, три сребра и бронза за црвено-беле

75

Подмлађена екипа ЏК Црвена звезда блистала је на Првенству Београда за сениоре. На татамију Спортског центра Шумице црвено-беле џудоке освојиле су четири златне, три сребрне и једну бронзану медаљу. 

Позлатиле су се Јелена Остојић (до 57 кг), Катарина Денић (до 70 кг), Бојан Дошен (до 81 кг) и Божидар Божинић (преко 100 кг). Вицешампионска одличја у трофејну Звездину ризницу додали су Милица Бодирогић (до 78 кг), Милан Николић (до 73 кг)  и Стефан Мајдов (до 81 кг). Млади Немања Мајдов на премијери Првенства Београда окитио се бронзаном медаљом. Пласман на државно првенство пласманом на пето место остварили су Страхиња Бунчић (до 73 кг) и Срђан Бодирогић (до 100 кг).

Уз пласиране на Београду на државном првенству такмичиће се  и Милица Николић, Адријана Лежаић, Дмитри Герасименко, Милан Бунчић и Бошко Остојић. Верујем се да ћемо и на сениорском првенству Србије бити убедљиви као и у јуниорима и остварити резултат вредан сваке пажње -истакао је Андрија Ђуришић, спортски директор ЏК Црвена звезда.

Претходни текстЗвезда на корак од пол позиције
Следећи текстИ даме освојиле Куп