Стојановић: Напредак показао да има квалитетан тим

30

После две везане победе у пролећној полусезони, односно укупно седме рачунајући и јесењи део првенства фудбалери Црвене звезде у добром расположењу ишчекују нови сусрет, против екипе Напретка.

Атмосфера у табору најтрофејнијег српског клуба је више него позитивна, и сви изабраници Славише Стојановића са нестрпљењем чекају сутрашњи дуел против Крушевљана. Публика на Маракани, имаће прилику да види квалитетан фудбал, с обзиром да су оба ривала у доброј форми.

Јасно нам је шта треба да учинимо да бисмо остали на лидерској позицији. Тим Напретка у уводна два кола показао је велики квалитет што потврђују и четири освојена бода. Имају неколицину одличних појединаца, добро су вођени и показују велику енергију у игри. Луцидни су, опасни по боковима и добро избалансирани. Уверен сам да ће са друге стране моји играчи показати мотивисаност и очекивани ниво игре који ће нам обезбедити нова три бода – истакао је шеф струке црвено-белих.

Велике заслуге за боље партије клуба из Љутице Богдана у новој полусезони припадају Дарку Лазовићу, који после повреде и опоравка, пружа одличне игре.

Преостало нам је још 13 кола до краја сезоне, што за нас значи исто толико финала. Напредак је одличан тим који ће сигурно тражити своју шансу против нас. Што се мене конкретно тиче, задовољан сам физичком спремом, одрадио сам комплетне припреме и како време буде одмицало сматрам да ћу играти све боље и боље – рекао је Лазовић.

Тренер Стојановић не жели да се бави шпекулацијама о лакшем распореду свог тима у наредном периоду. Конкретно Црвена звезда у наредна четири кола, на три ће имати улогу домаћина.

Сви смо свесни значаја сваког бода и гола. Не размишљам на дуге стазе, тачније у главама нам је само следећи меч против Напретка. Поједини играчи осећају неке повреде, али ниједна није теже природе. Вратили су нам се репрезентативци и на поподневном тренингу видећемо каква је ситуација са њима, и на основу тога и још неких параметара одредити тактику за утакмицу – закључио је Славиша Стојановић.

Претходни текстЗвездина будућност је у њеној Омладинској школи
Следећи текстЗвезда у финалу Регионалне лиге