Звезда исплатила тројицу бивших играча

25

Црвена звезда је коначно успела да реши дуговања према тројици бивших играча. Претходних месеци дуг од 2,7 милиона динара био је велики терет за клуб и Звезда је у више наврата имала проблема због тога, али и то је најзад решено и екипа Ненада Перуничића сада може да се окрене искључиво тренинзима и утакмицама.

Црвена звезда је уплатила 8.300 евра на рачун Божидара Надовезе, 6.000 за Огњена Јокића и 11.500 евра дуга према Срђану Тривунџи. Звезда је уз помоћ Спортског друштва и пријатеља клуба од почетка сезоне уложила велике напоре да исплати дугове према 11 некадашњих првотимаца, што је сума од око 100.000 евра са свим порезима, а на све то требало је наћи средства и за тренутни играчки кадар, што је покривено са четири плате.

На овај начин Звезда је добила дозволу за несметани наставак сезоне, јер је досадашња дозвола била условна до 1. априла. Лиценцирано је осам нових рукометаша пристиглих у зимском прелазном року, а још увек се чека расплет ситуације око Огњена Кајганића, који још није регистрован за Звезду. Прелазни рок траје до петка, тако да има још мало времена за договор Кајганића и његовог досадашњег клуба Железничара.

Претходни текстЦрвено-беле боље од Макс спорта
Следећи текстИзмирен део дуговања