Рукометашице изгубиле од Железничара

38

Рукометашице Црвене звезде поражене су против Железничара у Инђији са 25:32 у мечу 12. кола Супер лиге Србије.

Пораз од екипе која је на десетом месту на табели свакако није требао црвено-белом тиму. Железничар је на полувремену водио са 16:14, а изабранице Славенка Жерајића су у другом полувремену потпуно посустале и на крају убедљиво поражене са седам голова разлике.

Нерешива енигма за одбрану Звезде била је Сандра Поповић, која је постигла шест голова, колико и Јокановићева, док је Никићева била најефикаснија у редовима домаћег тима са седам погодака. У тиму Црвене Звезде добро је бранила Марија Чолић, а у нападу су се истакле Данијела Мистрић и Сања Лапчевић са по осам погодака и Аманда Марић са пет голова.

Железничар – Црвена звезда 32:25 (16:14)

Инђија – Гледалаца: 300. Судије: Секулић и Јовандић (Панчево). Седмерци: Железничар 3 (3), Црвена звезда 8 (6). Искључења: Железничар 10 минута, Црвена звезда 6 минута.

Железничар: Митић, Стојсављевић, Поповић 6, Вељковић 1, Ђуровић, Симоновић, Никић 7, Јокановић 6, Јанковић (8 одбрана, 1 седмерац), Стоиљковић 5, Стаменић, Цветић, Ољача (6 одбрана), Костић 3 (3), Бакић,Милић 4.

Црвена звезда: Марић 5, Манчић, Мистрић 8 (4), Јевремовић 1, Михајловић, Џафић 2, Крстић, Домби, М. Милојевић, Миличевић, Лапчевић 8 (2), Ј. Милојевић 1, Чолић (15 одбрана).

Црвено-беле се после 12. кола налазе на деоби шестог места на табели са Војводином, уз један меч мање од тима из Новог Сада. Звезда у следећем колу дочекује трећепласирану екипу Јагодине.

Претходни текстТријумф црвено-белих у Крагујевцу
Следећи текстУбедљив тријумф Звезде