Физио центар нови спонзор, Звезда циља титулу

108

У просторијама рукометног клуба потписан је уговор између Физио центра и Црвене звезде. Медијима су се том приликом обратили тренер црвено-белих Ненад Перуничић и представник Физио центра Филип Волсек.

Задовољство ми је што смо постигли сарадњу са Физио центром. Задовољство ми је јер је центар урађен на светском нивоу. Задовољство ми је јер су препознали Звезду на новом и здравијем путу. Играчи добијају све на нивоу што се тиче опоравка. Јако ми је драго што се и спонзори враћају у Љутице Богдана после две године. Захвалио бих се представницима Физио центра што су нам дали подршку и веру да се Црвена звезда врати у сам врх српског рукомета, где нам је и место – изјавио је тренер Црвене звезде Ненад Перуничић и додао да се нада да ће сарадња бити дужа од годину дана и да не бежи од одговорности када су у питању титула и Куп ове сезоне, јер је то одговорност Црвене звезде.

Спортско-рекреативни центар се бави опоравком играча. Рукометни клуб Црвена звезда није једини клуб из породице Црвене звезде са којим сарађујемо, ту су фудбалски и ватерполо клуб. Али, због саме специфичности спорта, рукомет је контактни спорт, ово нам много значи. Желели би да подржимо и поздравимо промене у рукометном клубу Црвена звезда и да позовемо друге компаније да се придруже клубу и надам се да ће клуб узети титулу. Захвални смо клубу што су нам пружили прилику да будемо технички спонзор – рекао је Филип Волсек, представник Физио центра.

Тренер рукометаша Црвене звезде Ненад Перуничић говорио је на конференцији за медије уочи наставка такмичења у Супер лиги Србије.

Протеклих дана највеће питање је лиценца.

Колико знам, да. Одбио сам да причам на тему јер није везано за мене, а знате шта је било око гаранције. Ја сам био максимално фокусиран на сам тим, јер је било проблема у јануару. Са новим људима нисам желео да стварам проблеме. Схватам да је договор требао бити испоштован до краја, али треба имати у виду да је велика сума враћена. Никад нисам бежао од одговорности и никад нисам крио од медија ствари које су очигледне. Десиле су се ствари које нико није могао да очекује да ће се десити. Од августа смо направили нови систем, са јасним ограничењима плата – истакао је Перуничић.

Појачање у прелазном року, Огњен Кајганић, још увек нема сређене папире.

Са Огњеном је недефинисана ситуација. Он је због породичних ствари везан за Београд. Имао је усмени договор да може да промени клуб кад год жели. Али, то се променило када се сазнало да тренира у Звезди. Није спорно да га желим у клубу, али он мора да дефинише ситуацију са људима из Железничара. У току дана ће бити јаснија ситуација. На све рачунам осим на Луку Денича, који је под окриљем ИХФ, али због ситније повреде не бих рескирао да игра.

Медијима се након тога обратио и капитен Црвене звезде Милан Павлов.

Доста смо променили тим, очигледно је да у првом делу није функционисало како је требало. Довели смо праве момке, показали да имамо материјала за титулу. Звезди је увек циљ титула, могу само да обећам да ћемо се максимално борити.

Ненад Перуничић се затим надовезао.

Ја се спремам за недељу, ви ћете бити на време обавештени о дешавањима у клубу и ја размишљам позитивно, јер се десило доста позитивних ствари. Јако сам задовољан енергијом тима и односом и јасан је циљ пред њима. Ја сам намерно променио, практично, пола екипе. Систем који сам направио је поремећен за два месеца. Хемија између старијих и млађих играча је поремећена. Јасна су правила у самом тиму и то мора да се испоштује. Једино су под знаком питања Ољача и Денич. Имали смо повреда у току припрема, Ољача и Денич су пропустили део тренинга. Али се надам да ће Бранко у недељу бити у саставу.

Ако све буде у реду око лиценце, Црвена звезда ће у недељу од 18 часова у дворани Шумице дочекати екипу Спартака из Суботице у оквиру 15. кола Супер лиге Србије.

Претходни текстЦрвено-беле у четвртфиналу Регионалне лиге
Следећи текстЗвезда лако са Суботичанима