Стојановић: Следи рад на тактици

32

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Славиша Стојановић, прокоментарисао је промену плана црвено-белих који су били принуђени да због кише тренирају на теренима са вештачком травом.

Нама су обећали да ћемо тренирати на помоћном терену Копра. Још јуче је било проблема са тиме, данас поготово. Људи који су то обећали нису испунили своје обећање. Срећом, имамо нека познанства овде и људима из фудбалског клуба „Изола“ се овом приликом морам захвалити јер су брзо реаговали и омогућили нам да данас тренирамо овде на вештачкој трави која је веома добра, највишег квалитета, тако да нема никаквих страхова да ће бити неких последица. Надам се да ћемо моћи да се са њима договоримо и за поподневни тренинг – захвалан је Стојановић, који има логично објашњење зашто је било лако договорити се:

Имамо среће јер су неки људи који раде у овом клубу велики Звездаши, тако да апсолутно није било никаквих проблема договорити се са њима.

О тренутној ситуацији око играчког кадра, Стојановић је рекао:

Чекамо још то једно појачање, тачније играча који би појачао конкуренцију, јер да би неко био појачање, то мора да докаже. Вукан се вратио синоћ са прегледа у Немачкој, опоравио се након терапија и каже да је све у реду. У наредних 14 дана треба да има неки мало посебнији режим тренинга, али све у свему је добро. Конкуренција је на неким позицијама јака и то је за квалитет тренинга изузетно добро дошло – нема дилему Стојановић, који истиче да још увек није одлучио којих 11 играча ће истрчати на мегдан Јавору 23. фебруара.

Још је рано причати о томе, тек смо на пола припрема. Сада прелазимо у моменат где ћемо пуно радити на тактици и кристализацији тима. Од овог тренутка па све до почетка првенства почиње та нека борба за тим, пуно тога је отворено и све зависи од самих играча – подвлачи Стојановић.

Претходни текстЗвезда у финалу турнира у Ваљеву
Следећи текстРутинска победа црвено-белих