Селидба у Спорт Еко

56

Због хладноће „Шумица” мушка и женска одбојкашка екипа Црвене звезде, била је приморана да промени дворану за одигравање утакмица.

До даљег, како нам је саопштила Ана Аврамовић, генерални секретар клуба, шампиони и шампионке Србије играће као домаћини у дворани „Спорт Еко”, у насељу „Браће Јерковић”.

Прво бих се захвалила људима из Спорт Ека и власнику ове дворане Новку Јанковићу, који су имали разумевања за нашу ситуацију, па су нам изашли у сусрет и обезбедили термине, практично усред сезоне. Девојке ће дебитовати у петак, утакмицом против Железничара, а момке у уторак, и то пред ТВ камерама, чека европско четвртфинале са француским Нантом – најавила је Аврамовићева прве мечеве у „Спорт Еку”.

У Шумицама више није било могуће играти?
Нажалост, није! Они и даље имају велике проблеме са грејањем. Били смо довољно стрпљиви, али су услови били све гори и гори. Жао нам је што у овом тренутку мењамо дворану, неће бити лако да се привикнемо на нову. Наставићемо да тренирамо на Маракани, а само ћемо дан пред утакмице посећивати Спорт Еко – рекла је на крају Ана Аврамовић.

Претходни текстЗвездин брејк у Атини
Следећи текстТријумф црвено-белих у Пожаревцу