Огњен Кајганић ново појачање

108

Искусни рукометаш Огњен Кајганић осмо је појачање Црвене звезде у зимском прелазном року. Он је већ неко време тренирао са црвено-белима, а у тим је стигао из нишког Железничара, где је провео први део сезоне.

Кајганић има 36 година, а у Звезди је већ играо пре 13 лета. У каријери је носио дресове бројних клубова, а најпознатија имена су Пик Сегед, Вардар, Спортинг из Лисабона… У вези је са репрезентативком Србије и некадашњом сјајном одбојкашицом Црвене звезде Иваном Ђерисило.

Црвено-бели су иначе у четвртак одиграли припремни меч са ПКБ-ом. Резултат је био у другом плаану, а тренер Ненад Перуничић је уигравао екипу и ставио нагласак на тактици и физичкој припреми тима. На овом мечу нису наступила појачања Кајганић, Лазовић, Денић и Ољача.

До краја прелазног рока Звезда је оставила могућност доласка још једног играча, а тим ће од среде бити у Великој Плани, затим следе меморијални турнир у Ваљеву (1. и 2. фебруар), а екипа ће пред сам наставак шампионата бити у карантину у Вршцу, како би спремно дочекала 8. фебруар и меч против Спартака у Супер лиги Србије.

Претходни текстПочиње борба за одбрану Купа
Следећи текстПобеда одбојкашица у Панчеву